sportika62@abv.bg

  0888 401 169

 
      |
slide-3 slide-1 slide-2
slide-31 slide-12 slide-23
         

 

 

 

 

Европейски проекти

 

 

 

 


БМС България/BMS Bulgaria

Фил-ко ЕООД

гр. Сопот 4330

ул. Христо Ботев 26А

03134/6182

+359 87 991 2403

fil-co@hotmail.com
 

 

   "

 

 

 

 

 

  "Фил-ко"ЕООД е основана през 1996г. в гр.Сопот, известен като географския център на България. От основаването си, компанията непрекъснато расте и се усъвършенства. Комбинацията от дългогодишен опит и правилни инвестиции ни дава възможност да произвеждаме продукти с най-високо кчество.

  Качеството е най-важният фактор, който разграничава Фил-ко от конкурентите. От най-малката единица до управлението, всеки отдел е посветен на качеството ... Всяка суровина и оборудване, както и необходимите материали са избрани с голямо внимание ... Всеки мениджър на отделен отдел непрекъснато се обучава с цел да предостави високо качество на продукцията и ефективно да ръководи неговия екип .. . Освен това, нашето разбиране за качество не се ограничава само до етапа на производство.

  Обслужване на клиентите, маркетинга и продажбите, счетоводното обслужване също се извършва с повишено внимание.

  Фил-Ко има високо квалифицирани служители. Целта на компанията е не само да произвеждат облекла и да ги достави възможно най-бързо.
Фил-ко произвежда комплекти, тениски, къси панталони, анцузи. Има около 500 артикула.Започнахме да работим за италианския пазар през 2001 г. и в момента изнасяме 90% от нашата продукция на италиански клиенти. Ние сме основен доставчик на Macron, Sportika, Intersport Италия, Onze.

  За да обслужваме по-добре нашите клиенти, ние започнахме производството и на футболни и спортни чорапи.Изградихме нова фабрика. 90% от произвежданите чорапи са полиестер и 10% полиамид. Имаме възможност да персонализираме артикулите и сега това са 3% от всички произведени чорапи.